Joshua en Benjamin: Twee helden uit Ridderkerk

06 juni 2024 10:11

De 11-jarige tweeling Joshua en Benjamin de Lege uit Ridderkerk hebben de afgelopen maanden een bijzondere sponsoractie georganiseerd. Hun doel? Geld inzamelen voor vluchtelingenkinderen in hun woonplaats, zodat ook zij een zorgeloos leven kunnen leiden zoals Joshua en Benjamin dat hebben.

 

Koekjes bakken en verkopen

Samen met hun oma hebben Joshua en Benjamin koekjes gebakken en verkocht op verschillende locaties: in de kerk, tijdens zomerkamp en bij hun voetbalvereniging. Hun inzet en enthousiasme hebben geleid tot een prachtig resultaat.

Ridderkerk helpt mee

De actie van Joshua en Benjamin bleef niet onopgemerkt. Ze werden geïnterviewd door Radio Ridderkerk en dankzij de gulheid van de inwoners van Ridderkerk wisten ze een indrukwekkend bedrag in te zamelen.

Overhandiging van de cheque

Op donderdag 30 mei 2024 overhandigden Joshua en Benjamin, samen met de burgemeester van Ridderkerk en een aantal kinderen van statushouders, symbolisch een cheque aan onze teamleider Djannah Ollong. Het totaalbedrag? Maar liefst €1.500,00! Wat een fantastische prestatie van deze twee jonge helden.

'We hopen dat we op deze manier iets kunnen betekenen voor andere kinderen die het minder goed hebben. Laten we samen een beetje liefde en steun verspreiden'- Joshua & Benjamin